Armstrong slår sig om rygter, mens Coinbase venter på NYT Hitpiece

Brian Armstrong, Coinbases administrerende direktør og medstifter, har taget mikrofonen for at fortælle os alt om noget rygte, han hørte i sidste uge, om at den afgående finansminister Steven Mnuchin (som andre rygter siger hader bitcoin og stod bag det Trump-bitcoin-tweet) „planlægger at skynde sig med nogle nye regler vedrørende selvhostede kryptobøger inden udløbet af hans periode. ”

„Denne foreslåede regulering ville, tror vi, kræve, at finansielle institutioner som Coinbase verificerer modtageren / ejeren af ​​den selvhostede tegnebog, indsamler identificerende oplysninger om denne part, før en tilbagetrækning kunne sendes til den selvhostede tegnebog,“ siger Armstrong .

Så dybest set vil de have KYC på den adresse, du trækker dig tilbage til, med et simpelt svar på det, at det er din adresse, for hvordan i alverden ville de vide noget andet.

Da du allerede er Coinbase-kunde, er du allerede KYC-ed, så det er det. De kunne dog bede dig om at underskrive adressen, men du er ikke en kodningsguide, så underskrivelse af adresser er alt sammen kinesisk woodoo for dig, hvilket betyder, at de ikke kan bede om det.

Eller hvis de kan, så alt dette ville gøre er at begrænse overførsler fra Coinbase til din egen tegnebog. Så kan du gøre hvad du vil.

Næppe noget, der giver mening, eller da dette er rygter om Mnuchin, selvom der forventes vrøvl, så lyder det ikke som om det betyder noget, fordi Coinbase slags gør alt dette allerede og spørger dig, hvem der er modtageren af ​​tilbagetrækningen.

Det betyder, at dette rygte, selvom det er sandt, hæves til noget, når det måske ikke lyder som noget at distrahere fra en kommende historie om Coinbase.

New York Times vil tilsyneladende tømme Coinbase formodentlig fordi virksomheden ønsker at forblive upolitisk.

NYT tager tilsyneladende neutralitet til at betyde valg af sider, og derfor planlægger de tilsyneladende at beskylde Coinbase for diskrimination.

„Historien vil sandsynligvis antyde, at sorte medarbejdere blev diskrimineret … dette er falsk,“ siger Coinbase.

Der er nogle fremtrædende bitcoinere, der tilfældigvis er sorte. Arthur Hays er den mest kendte af dem, og han er tilfældigvis også milliardær.

Bitcoin selv ved selvfølgelig ikke, om du er et menneske eller et køleskab, endsige om du er sort eller hvid, men New York Time ved, at det kan presse virksomheder til dydssignalering, fordi de ellers vil blive beskyldt for racisme .

Ikke at distrahere sig selv med, hvad der ikke er deres kerneforretning, er ikke racisme. Det er heller ikke det at stå op for politisering af produkter.

Google er et godt eksempel, med det kaldes nu mere og mere gulag. Twitter og dets propagandakuraterede tendenser er et andet eksempel.

Når folk går for at købe bitcoin, ønsker de ikke at høre Coinbases mening om dagens politiske spørgsmål. Google eller Twitter bør heller ikke skære alles ansigt i øjnene med deres uendelige meninger om uendelige sager, for det er propaganda og propaganda er farligt.

Så både Mnuchin og NYT kan tage deres dinosaurposer og komme af vores platforme med deres trætte diktater til fremtiden for den kommende tidsalder.