Bitcoin CME COT-rapport: Pro-forhandlere gør 180, vil prisen følge igennem?Kilde: Unsplash

I denne uges Bitcoin CME COT-rapport er der en interessant udvikling fra professionelle handlende, der med succes har trukket 180 på deres positioner.

Denne udvikling kommer på et tidspunkt, hvor der har været et stress mellem de gearede midler og detailhandlerne (også kendt som ikke-rapporteringspligtige)

Som det ses i de foregående rapporter , har de gearede midler forkortet BTC siden juni 2019. Disse korte positioner fik betydelig trækkraft i januar 2020, hvor de samlede positioner, som varede af gearede midler, steg med 10.000 BTC på mindre end 3 måneder. I den 1. marts nåede denne betydelige position sit maksimum, dvs. 14.000 BTC, efter at BTC styrtede fra 9.200 $ til $ 3.800 i løbet af den anden uge.

På pressetidspunktet er der imidlertid tilfældet med „andre rapporteringsmuligheder“ [også kendt som professionelle erhvervsdrivende, der handler med enorme positioner], som er gået fra at være kort til langt. De samlede positioner for andre rapporteringsberettigede gik fra 5.200 BTC kort til 3.600 BTC lang. Dette er et komplet skift i strategi for andre rapporteringspligtige.

Uanset om de gearede fonde, der også kaldes hedgefonde, stadig holder sig til deres korte positioner på 9.700 BTC, ser det ud til, at retailstemningen er ved at skifte væk fra at være lang

I midten af ​​maj var de samlede positioner fra detailhandlen den højeste [13.000 BTC], men på pressetidspunktet er den 7.800 BTC.

Mens detailhandlens stemning kan forklares med halveringen og forventningerne derom, er der ingen klar forklaring på ændringen i stemningen fra andre rapporteringspligtige. Især da prisen og teknikerne for Bitcoin Loophole indikerer, at et skridt nedad snart kommer.

Som det ses ovenfor, er prisen på BTC flyttet ud af den stigende kanal, hvilket indikerer, at en nedadgående bevægelse snart kommer. Derudover indikerede RSI et skridt mod den neutrale zone ved 50, hvor mindre bearish stemning også kunne skubbe prisen lavere. Derudover understøtter dannelsen af ​​en bearish divergens bevægelsen nedad.

Imidlertid syntes positionen med „andre rapporteringspligtige“ altid at have en indflydelse på prisen på BTC, og i betragtning af den lange position kan dette bearish scenarie for BTC dog falde fra hinanden og er beregnet til en ny undersøgelse.