BITCOIN FRACTAL SUGGEREERT DAT HET ETHERISCHE GEDEELTE BINNENKORT EEN GROOT BEEN HOGER ZAL ZIEN.

Bitcoin heeft de afgelopen maand een sterke voorsprong op Ethereum.
In de afgelopen 30 dagen heeft Bitcoin Lifestyle ongeveer 50% gewonnen, aangezien ETH slechts 20-30% heeft bereikt.
Analisten denken dat dit gat in de komende maanden gedicht zal worden, aangezien het ethereum een hogere boost krijgt door technische en fundamentele trends.

BITCOIN FRACTAL ANALYSE GEEFT AAN DAT HET ETHEREUM STERK ZAL STIJGEN.
Bitcoin heeft de afgelopen maand een sterke voorsprong op Ethereum. In de afgelopen 30 dagen heeft BTC ongeveer 50% gewonnen, aangezien ETH slechts 20-30% heeft bereikt. Hoewel dat allesbehalve spottend is, is het duidelijk dat er een verschil is ontstaan tussen de prestaties van Bitcoin en die van altcoins.

Analisten denken dat deze kloof in de komende maanden zal worden gedicht, omdat Ethereum een hogere stimulans krijgt door technische en fundamentele trends.

Herladingen en gratis spins beschikbaar elke dag, voor elke speler, in mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Speel nu!
Een crypto-asset-analist deelde de onderstaande afbeelding, die de prijsactie van Bitcoin in de afgelopen jaren laat zien in relatie tot de prijsgrafiek van Ethereum. Er is een divergentie geweest zoals de grafieken aangeven, met ETH-handel die ver onder zijn all-time high ligt ten opzichte van Bitcoin.

Deze analyse suggereert dat ETH in de komende weken en maanden snel hoger zal gaan, omdat het probeert de Bitcoin in te halen.

Voor de context is BTC ongeveer 20% van zijn all-time high. Als het ethereum een gelijkaardig niveau bereikt, zou het zich moeten herstellen tot minstens $1.000, wat meer dan 100% van de huidige prijs is.

Er zijn ook tekenen die erop wijzen dat de Bitcoin-dominantie snel zou kunnen dalen, wat de kans op een altcoin-rally zou vergroten. Analisten zijn optimistisch dat een altcoin rally vooral ETH ten goede zou komen.

Grafiek van de prijsactie van BTC over de afgelopen jaren met een fractalanalyse op de grafiek van ETH over hetzelfde tijdsbestek door crypto-handelaar HornHairs.

STERKE ETHIEKONTWIKKELING

Uit de gegevens blijkt dat er een grote hoeveelheid ethereum accumulatie is die het door analisten genoemde geval van stier bevestigt.

Grayscale meldde een sterke week voor Ethereum institutionele aankopen eerder deze maand. Het bedrijf meldde onlangs ook dat het nu meer dan 1 miljard dollar aan ETH onder beheer heeft voor zijn klanten, wat een snelle opleving is van de AUM (ETH) slechts maanden geleden:

„MILESTONE: Grayscale #Ethereum Trust heeft zojuist $1 miljard AUM bereikt! Als eerste beursgenoteerde $ETH-beleggingsproduct in de VS en het tweede #digitalcurrency-beleggingsproduct dat een SEC-rapporterend bedrijf wordt, zijn we trots op de mijlpalen tot nu toe“.

Het ethereum zal ook hoger blijven door de introductie van de ETH2-inzet, die beleggers stimuleert om posities in te nemen in de cryptocurrency. ETH2-gebruikers kunnen een regelmatig rendement in ETH verdienen door een validator node te draaien, die de mijnwerkers in deze nieuwe keten vervangt.