Ren Protocol is genoteerd op de vloeistofbeurs

Ren Protocol is genoteerd op de Liquid Exchange op 17 september. Daarvoor was REN, of Republic Protocol, of Ren Protocol (ticker REN) genoteerd aan de beurs van Emirex voor de handel. Het werd genoteerd op Crypto.com App op 12 augustus van dit jaar. In totaal staat Ren nu genoteerd op de 37 markten en 24 beurzen waarvan de Binance de grootste, meest invloedrijke en meest actieve is.

Wat is Ren Protocol?

Het is een crypto-token gebaseerd op de etherische blokketen. Het maximum aantal is vastgesteld op 1 miljard lopers, maar momenteel zijn er 885 miljoen uitgegeven en kunnen ze worden verhandeld.

Omdat het een open protocol is, staat het de privé-overdracht tussen elke willekeurige blokketen toe. Het belangrijkste product van het Ren Protocol is Ren Virtual Machine of kortere RenVM, een veilig netwerk dat bestaat uit virtuele computers die zijn aangepast om decentrale apps te kunnen bedienen. Het welbekende product biedt uitwisselingen, ketenoverschrijdende uitlening en vele andere functies die geschikt zijn voor het ETH-ecosysteem.

Op het moment van schrijven is de prijs 0,252 dollar. Dit penningstuk bereikte een all-time hoge waarde op 1 september van dit jaar, toen het werd verhandeld bij $ 0,596. Vandaag de dag is de prijs ongeveer de helft daarvan. Het marktplafond is $223,46 miljoen, terwijl het dagelijkse handelsvolume $19,27 miljoen is.

Het Ren Protocol past het Shamir Secret Sharing Scheme toe om een grote order te verdelen in kleinere. Op deze manier zijn Darknodes niet in staat om de bestemming of het bedrag van een transactie te herkennen.

Hoe de notering van Ren op de Liquid markt groot nieuws is voor deze cryptocurrency?

In de eerste plaats is Liquid wereldwijd de grootste cryptocurrency/fiatbeurs door het transactievolume. De software engine van dit Japanse platform is intern ontwikkeld door External World Book, wat betekent dat de gebruikers een betere prijsaanpassing en meer diepgaande liquiditeit hebben voor de verhandelde paren. Ren is nu in het bedrijf van Bitcoin en Ethereum, de meest verhandelde cryptocurrencies.

Handelaren kunnen deze valuta’s verhandelen tegen valutaparen in Japanse yen, Australische dollars en euro’s. Het verhandelen van REN is niet beschikbaar voor inwoners van de VS.